Vrouw van telefoon bestolen na ongeval Schalk Burgerstraat Den Haag

Date:

Share post:

Den-Haag – Bij een ongeval op de Schalk Burgerstraat stal een laffe gelegenheidsdief de telefoon van een automobiliste. De politie onderzoekt de diefstal.

Het ongeval vond plaats op de kruising van de Schalk Burgerstraat met de Kempstraat. Een 25-jarige vrouw uit Geldermalsen zag een 23-jarige Haagse motorrijder over het hoofd, met een aanrijding tussen de twee als gevolg. De vrouw was zo geschrokken dat ze haar telefoon aan een omstander gaf, zodat deze 112 kon bellen. Maar in plaats van te bellen ging de laffe dief er met de telefoon vandoor.

Gelukkig werd de politie door andere omstanders gewaarschuwd en waren agenten snel ter plaatse. De 23-jarige Hagenaar werd door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij was gewond aan zijn been. Verkeersspecialisten van de politie deden ter plaatse onderzoek naar het ontstaan van de aanrijding. De telefoondief was al gevlogen.

De politie doet onderzoek naar de onbekende dief die van de gelegenheid gebruik maakte om de telefoon van de 25-jarige geschrokken bestuurster te stelen. Heeft u iets gezien of heeft u andere informatie die van belang kan zijn? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Tips kunt u ook melden bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Bron: politie.nl

- Advertisement -

Gerelateerd