Overval op supermarkt Dorpsstraat Bleiswijk [VIDEO]

Date:

Share post:

Bleiswijk – De politie stelt een nader onderzoek in naar een overval die maandagochtend werd gepleegd op een supermarkt aan de Dorpsstraat in Bleiswijk. Rond 08.10 uur kwam een man de zaak binnen en hij bedreigde het personeel met een mes. Die gaven een geldbedrag aan de overvaller waarna hij er rennend vandoor ging. De politie is gelijk een grote zoekactie begonnen en zette de zogenoemde pakkanscirkels in. Ook werd er snel een burgernet bericht verspreid met een signalement van de verdachte.

Eén burger reageerde erop nadat hij een persoon had gezien die aan het signalement voldeed. Die persoon is korte tijd later op het Schenkviaduct in Den Haag aangehouden. Na onderzoek bleek hij echter niets met de overval te maken te hebben en hij is dus weer vrijgelaten.

Het onderzoek duurt derhalve voort. Bent u getuige geweest van de overval, of heeft u andere informatie die de politie in dit onderzoek kan helpen, dan hoort de politie dat graag van u. Neemt u in dat geval contact op met 0900-8844 of met ‘M’ Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000.

Bron : Politie Persbericht / Foto : Twitter Haageneesch

overval-bleiswijk-1

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd