Politiehelikopter jaagt op vernielers op Bergse Plas Rotterdam

maandag 30 juni 2014 20:33

Rotterdam – Politieagenten hielden zondagavond vijf tieners aan in een bootje op de Bergse plassen. Zij konden niet ontkomen aan de politiehelikopter. Het vijftal was even daarvoor betrapt bij het plegen van vernielingen. De vandalen werden gezien door een getuige die direct 112 belde. De vijf vernielden rond de klok van negen uur bloembakken op het terras van een inmiddels gesloten horecagelegenheid aan de C.N.A.Looslaan. Ook enkele ruiten moesten eraan geloven.

Gevlucht per boot
Dankzij de melding van de getuige waren politiemensen snel ter plaatse. De vandalen dachten eerst nog te ontkomen in een boot, maar hadden daarbij niet gerekend op de inzet van de politiehelikopter. Vanuit de lucht konden de politiemensen op het water naar de plek worden geleid waar de vijf zich verschanst hadden. De boot met verdachten, van 14 en 15 jaar oud uit Rotterdam, werd eerst naar het boothuis van de politie geleid. Daar mochten de vijf uitstappen en werden ze overgebracht naar het politiebureau. De ouders van de minderjarigen zijn op de hoogte gebracht.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

1 Reactie

  1. Peter Muller

    Meen je dit nou echt? Helikopterinzet vanwege het vernielen van het al jaren verpauperde Van Der Valk terras? pfffffff
    Dat zou al jaren gesloopt moeten zijn!
    Moesten de heren hun vlieguren nog maken?

Politiehelikopter jaagt op vernielers op Bergse Plas Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Politieagenten hielden zondagavond vijf tieners aan in een bootje op de Bergse plassen. Zij konden niet ontkomen aan de politiehelikopter. Het vijftal was even daarvoor betrapt bij het plegen van vernielingen. De vandalen werden gezien door een getuige die direct 112 belde. De vijf vernielden rond de klok van negen uur bloembakken op het terras van een inmiddels gesloten horecagelegenheid aan de C.N.A.Looslaan. Ook enkele ruiten moesten eraan geloven.

Gevlucht per boot
Dankzij de melding van de getuige waren politiemensen snel ter plaatse. De vandalen dachten eerst nog te ontkomen in een boot, maar hadden daarbij niet gerekend op de inzet van de politiehelikopter. Vanuit de lucht konden de politiemensen op het water naar de plek worden geleid waar de vijf zich verschanst hadden. De boot met verdachten, van 14 en 15 jaar oud uit Rotterdam, werd eerst naar het boothuis van de politie geleid. Daar mochten de vijf uitstappen en werden ze overgebracht naar het politiebureau. De ouders van de minderjarigen zijn op de hoogte gebracht.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!