Zwaargewonde man (40) na schietpartij Slinge Rotterdam

maandag 30 juni 2014 01:44

Rotterdam – Bij een schietpartij maandagochtend 30 juni omstreeks één uur op de Slinge is een 40-jarige Rotterdammer gewond geraakt. De politie trof het slachtoffer zwaargewond aan nadat café bezoekers de agenten in hun busje lieten stoppen en vertelden dat hij neer was geschoten. Na stabilisatie met behulp van het Mobiel Medisch Team is het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

De man is gewond door een schotwond maar was wel aanspreekbaar. De politie heeft de Slinge tussen de Kerkwervesingel en de Krabbendijkestraat afgesloten voor sporenonderzoek. De politie startte een zoekactie naar de dader(s). Tot zover bekend is er nog geen verdachte aangehouden voor het incident.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Zwaargewonde man (40) na schietpartij Slinge Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Bij een schietpartij maandagochtend 30 juni omstreeks één uur op de Slinge is een 40-jarige Rotterdammer gewond geraakt. De politie trof het slachtoffer zwaargewond aan nadat café bezoekers de agenten in hun busje lieten stoppen en vertelden dat hij neer was geschoten. Na stabilisatie met behulp van het Mobiel Medisch Team is het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

De man is gewond door een schotwond maar was wel aanspreekbaar. De politie heeft de Slinge tussen de Kerkwervesingel en de Krabbendijkestraat afgesloten voor sporenonderzoek. De politie startte een zoekactie naar de dader(s). Tot zover bekend is er nog geen verdachte aangehouden voor het incident.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!