zondag, januari 16, 2022
5.6 C
Rotterdam
zondag 16 januari 2022

Zwaargewonde man (40) na schietpartij Slinge Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Bij een schietpartij maandagochtend 30 juni omstreeks één uur op de Slinge is een 40-jarige Rotterdammer gewond geraakt. De politie trof het slachtoffer zwaargewond aan nadat café bezoekers de agenten in hun busje lieten stoppen en vertelden dat hij neer was geschoten. Na stabilisatie met behulp van het Mobiel Medisch Team is het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

De man is gewond door een schotwond maar was wel aanspreekbaar. De politie heeft de Slinge tussen de Kerkwervesingel en de Krabbendijkestraat afgesloten voor sporenonderzoek. De politie startte een zoekactie naar de dader(s). Tot zover bekend is er nog geen verdachte aangehouden voor het incident.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,117VolgersVolg
- advertentie -