Opvarenden van sleepboot treffen lichaam aan Hudsonhaven Rotterdam

dinsdag 1 juli 2014 08:27

Rotterdam – De politie heeft dinsdagochtend een onderzoek ingesteld nadat opvarenden van een sleepboot een stoffelijk overschot aantroffen in het water van de Hudsonhaven/Hartelkanaal. Opvarenden hebben het lichaam overgedragen aan het Havenbedrijf die het lichaam samen met de Zeehavenpolitie aan wal brachten.

Leden van de Forensische Opsporing konden nog een exacte doodsooraak aantonen, hoelang het lichaam in het water heeft gelegen is niet bekend. Het lichaam zal worden overgebracht naar het mortuarium voor nader onderzoek.

 

0 reacties

Opvarenden van sleepboot treffen lichaam aan Hudsonhaven Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft dinsdagochtend een onderzoek ingesteld nadat opvarenden van een sleepboot een stoffelijk overschot aantroffen in het water van de Hudsonhaven/Hartelkanaal. Opvarenden hebben het lichaam overgedragen aan het Havenbedrijf die het lichaam samen met de Zeehavenpolitie aan wal brachten.

Leden van de Forensische Opsporing konden nog een exacte doodsooraak aantonen, hoelang het lichaam in het water heeft gelegen is niet bekend. Het lichaam zal worden overgebracht naar het mortuarium voor nader onderzoek.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!