woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Opvarenden van sleepboot treffen lichaam aan Hudsonhaven Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft dinsdagochtend een onderzoek ingesteld nadat opvarenden van een sleepboot een stoffelijk overschot aantroffen in het water van de Hudsonhaven/Hartelkanaal. Opvarenden hebben het lichaam overgedragen aan het Havenbedrijf die het lichaam samen met de Zeehavenpolitie aan wal brachten.

Leden van de Forensische Opsporing konden nog een exacte doodsooraak aantonen, hoelang het lichaam in het water heeft gelegen is niet bekend. Het lichaam zal worden overgebracht naar het mortuarium voor nader onderzoek.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -