zondag, januari 16, 2022
5.6 C
Rotterdam
zondag 16 januari 2022

Taxichauffeur gewond na eenzijdig ongeval Groene Hilledijk Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Op een Dinsdag avond heeft er op de Groene Hilledijk een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Een taxi van het bedrijf RTC is hierbij tegen een boom gereden. De bestuurder is door het ambulancepersoneel in de ambulance nagekeken en meegenomen naar het ziekenhuis ter nacontrole omdat deze met het hoofd tegen de voorruit was beland.

Omdat het ongeval plaats had gevonden op de trambaan kwam ook de Verkeersleiding van de RET even polshoogte nemen van de situatie. Door het incident is tramlijn 25 voor een korte tijd gestremd geweest. De politie heeft de auto op de middenberm recht gezet waarna de tram door kon rijden. Het voertuig is meegenomen door een bergingsbedrijf. Het is nog onbekend hoe het ongeval precies is gebeurd.

Foto’s : Dennis Vervoorn

IMG_6282 IMG_6286 IMG_6289 IMG_6299

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,117VolgersVolg
- advertentie -