Bejaarde man (79) ligt drie maanden dood in woning Hellevoetsluis

woensdag 2 juli 2014 20:35


Hellevoetsluis – De politie heeft in een woning in Hellevoetsluis het stoffelijk overschot van een 79-jarige man aangetroffen. Buren hadden de politie gebeld omdat ze man al een geruime tijd niet meer hadden gezien. De man had geen familie en kwam al niet vaak meer buiten. Maar toen ze hem een aantal weken achter elkaar niet meer hadden gezien hebben ze de politie gebeld. De agenten moesten de voordeur forceren en troffen in de woning de reeds overleden man aan. De bejaarde man is een natuurlijke dood gestorven. 

Het gebeurd vaker dat mensen een geruime tijd in een woning liggen nadat ze zijn overleden. Veel van deze personen hebben weinig contact met de buitenwereld. En veel familie is niet meer aanwezig. In november vorig jaar nog werd in een woning Rotterdam-West het stoffelijk overschot van een vrouw aangetroffen. De vrouw bleek tien jaar geleden al te zijn overleden. Buurtbewoners dachten dat de vrouw bij haar dochter was ingetrokken.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bejaarde man (79) ligt drie maanden dood in woning Hellevoetsluis
Schrijver:

 

 


Hellevoetsluis – De politie heeft in een woning in Hellevoetsluis het stoffelijk overschot van een 79-jarige man aangetroffen. Buren hadden de politie gebeld omdat ze man al een geruime tijd niet meer hadden gezien. De man had geen familie en kwam al niet vaak meer buiten. Maar toen ze hem een aantal weken achter elkaar niet meer hadden gezien hebben ze de politie gebeld. De agenten moesten de voordeur forceren en troffen in de woning de reeds overleden man aan. De bejaarde man is een natuurlijke dood gestorven. 

Het gebeurd vaker dat mensen een geruime tijd in een woning liggen nadat ze zijn overleden. Veel van deze personen hebben weinig contact met de buitenwereld. En veel familie is niet meer aanwezig. In november vorig jaar nog werd in een woning Rotterdam-West het stoffelijk overschot van een vrouw aangetroffen. De vrouw bleek tien jaar geleden al te zijn overleden. Buurtbewoners dachten dat de vrouw bij haar dochter was ingetrokken.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!