zondag, januari 16, 2022
5.6 C
Rotterdam
zondag 16 januari 2022

Dierenbeul steekt kat in brand, dier overlijdt aan verwondingen Rotterdam

- advertentie -


Rotterdam –
Een vrouw is vanmiddag flink verdrietig gemaakt toen een dierenbeul haar kat in brand heeft gestoken. Het beestje kwam bij de eigenaresse terug nadat deze al een paar dagen niet meer gezien was. Ineens hoorde ze een vreselijk gejank uit de tuin komen en zag dat haar lieve kat, zware brandwonden had opgelopen. Niet veel later overleed het beestje.

De dierenpolitie kwam ter plaatse en hoopt dat getuigen zich melden bij de politie. Zij kunnen contact opnemen via telefoonnummer 144 van de dierenpolitie. Degene die dit op zijn kerfstok heeft moet gepakt worden. De kat was afkomstig uit de wijk Oud-Charlois.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,117VolgersVolg
- advertentie -