Dierenbeul steekt kat in brand, dier overlijdt aan verwondingen Rotterdam

woensdag 2 juli 2014 20:27


Rotterdam –
Een vrouw is vanmiddag flink verdrietig gemaakt toen een dierenbeul haar kat in brand heeft gestoken. Het beestje kwam bij de eigenaresse terug nadat deze al een paar dagen niet meer gezien was. Ineens hoorde ze een vreselijk gejank uit de tuin komen en zag dat haar lieve kat, zware brandwonden had opgelopen. Niet veel later overleed het beestje.

De dierenpolitie kwam ter plaatse en hoopt dat getuigen zich melden bij de politie. Zij kunnen contact opnemen via telefoonnummer 144 van de dierenpolitie. Degene die dit op zijn kerfstok heeft moet gepakt worden. De kat was afkomstig uit de wijk Oud-Charlois.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dierenbeul steekt kat in brand, dier overlijdt aan verwondingen Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
Een vrouw is vanmiddag flink verdrietig gemaakt toen een dierenbeul haar kat in brand heeft gestoken. Het beestje kwam bij de eigenaresse terug nadat deze al een paar dagen niet meer gezien was. Ineens hoorde ze een vreselijk gejank uit de tuin komen en zag dat haar lieve kat, zware brandwonden had opgelopen. Niet veel later overleed het beestje.

De dierenpolitie kwam ter plaatse en hoopt dat getuigen zich melden bij de politie. Zij kunnen contact opnemen via telefoonnummer 144 van de dierenpolitie. Degene die dit op zijn kerfstok heeft moet gepakt worden. De kat was afkomstig uit de wijk Oud-Charlois.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!