zondag, januari 16, 2022
5.6 C
Rotterdam
zondag 16 januari 2022

Geen nader onderzoek naar grote brand op vissersschip Scheveningen

- advertentie -

Den Haag – Het schip wat op maandag 23 juni in brand vloog in de haven van Scheveningen zal niet verder worden onderzocht naar de oorzaak van de brand. Door nog onbekende oorzaak brak er op de bewuste maandagochtend een grote brand uit op het schip, brandweerlieden uit Den Haag kregen assistentie uit verschillende regio’s om het 118 meter lange schip te blussen.

Door de brand raakte een bemanningslid en een monteur die aan boord van het schip waren gewond. De Onderzoeksraad voor Veiligheid laat weten geen verder onderzoek uit te voeren naar de oorzaak van de brand op het schip, hier zou geen geldige reden voor zijn, aldus de Onderzoeksraad.

 Foto : Stefan van der Kamp    | via KNRM

BqzHXI7CUAEC8g0

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,117VolgersVolg
- advertentie -