zondag, januari 16, 2022
5.6 C
Rotterdam
zondag 16 januari 2022

Man gewond na steekpartij Noldijk Ridderkerk

- advertentie -

Ridderkerk – De politie heeft woensdag aan het einde van de middag een man aangehouden in verband met een steekpartij op de Noldijk. Een woordenwisseling ontaarde in een vechtpartij waarbij iemand werd neergestoken. Op de Rijksstraatweg werd het slachtoffer gewond aangetroffen door de hulpdiensten en werd aanspreekbaar naar het ziekenhuis vervoerd voor behandeling aan zijn verwondingen. 

Agenten startten in de omgeving een zoektocht naar de dader. Deze kon vrijwel direct worden aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de vechtpartij. De recherche zal de zaak verder onderzoeken. Het is nog niet bekend of er aangifte is gedaan.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,117VolgersVolg
- advertentie -