zondag, januari 16, 2022
5.6 C
Rotterdam
zondag 16 januari 2022

Politie neemt Porsche Panamera en Rolex in op verdenking van witwaspraktijken

- advertentie -


Rotterdam – Een 30-jarige Rotterdammer heeft zijn Porsche Panamera en een Rolex moeten inleveren. De politie was een onderzoek naar de Rotterdammer gestart nadat hij in 2013 meerdere keren opviel door de dure auto waar hij in rond reed. In een langlopend onderzoek werd duidelijk dat hij niet alleen in een dure auto rondreed maar ook in het bezit was van waardevolle sieraden en merkkleding. Echter bleek de financiële situatie van de man niet toereikend te zijn voor dergelijke producten. De gemiddelde Porsche Panamera heeft een prijskaartje van ongeveer 120.000 euro.

In het onderzoek was naar voren gekomen dat de auto grotendeels contant was betaald. De afkomst van het geld waarmee de auto was gefinancierd was niet te achterhalen. Op dinsdag 1 juli werd er een actie georganiseerd om de man op te pakken. In Capelle aan den IJssel werd hij gespot en werd aan de kant gezet. De man werd aangehouden en overgebracht naar het bureau op verdenking van witwaspraktijken. De Porsche, een horloge van Rolex en eventueel ander vermogen zijn inbeslag genomen. De herkomst daarvan wordt onderzocht door de recherche.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,117VolgersVolg
- advertentie -