Politie schrijft massaal bekeuring uit voor negeren rood kruis A16 Ridderkerk

woensdag 2 juli 2014 12:41

Ridderkerk – De politie heeft dinsdagmiddag vijftig automobilisten op de bon geslingerd voor het negeren van een rood kruis op de A16. Door een pechgeval werd daar een rijstrook afgesloten om de hulpverleners een veilige werkomgeving te geven. Eem vrachtwagen had een lekke band gekregen en zette zijn voertuig op de vluchtstrook. Echter was het niet mogelijk om op die vluchtstrook er makkelijk bij te kunnen dus werd er een extra rijstrook afgekruist.

De meeste automobilisten hadden begrip voor de situatie en hielden zich keurig aan de regels.  Een aantal bestuurders negeerden echter de rode kruizen en reden met hoge snelheid langs de hulpverleners. Voor zowel agenten als de vrachtwagenmonteurs leverden dit een onveilige situatie op. Nadat er al aantal bestuurders waren gepasseerd was de maat vol en heeft de politie bekeuringen uitgeschreven. Vijftig automobilisten kunnen een bekeuring van 230 euro op de deurmat verwachten.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie schrijft massaal bekeuring uit voor negeren rood kruis A16 Ridderkerk
Schrijver:

 

 

Ridderkerk – De politie heeft dinsdagmiddag vijftig automobilisten op de bon geslingerd voor het negeren van een rood kruis op de A16. Door een pechgeval werd daar een rijstrook afgesloten om de hulpverleners een veilige werkomgeving te geven. Eem vrachtwagen had een lekke band gekregen en zette zijn voertuig op de vluchtstrook. Echter was het niet mogelijk om op die vluchtstrook er makkelijk bij te kunnen dus werd er een extra rijstrook afgekruist.

De meeste automobilisten hadden begrip voor de situatie en hielden zich keurig aan de regels.  Een aantal bestuurders negeerden echter de rode kruizen en reden met hoge snelheid langs de hulpverleners. Voor zowel agenten als de vrachtwagenmonteurs leverden dit een onveilige situatie op. Nadat er al aantal bestuurders waren gepasseerd was de maat vol en heeft de politie bekeuringen uitgeschreven. Vijftig automobilisten kunnen een bekeuring van 230 euro op de deurmat verwachten.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!