woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Scootmobiel totaal vernield na ongeval Galileilaan Dordrecht

- advertentie -

Dordrecht – Een man die met zijn scootmobiel woensdagmiddag de Galileilaan over wilde steken, kreeg de grootste schrik van zijn leven. Omstreeks kwart voor één werd hij bij het oversteken op een zebrapad aangereden door een automobilist. De klap was zo hard dat de scootmobiel totaal vernield werd. Het stuur van het invalidenvoertuig brak af en de stoel was totaal vernield. 

De man raakte door het ongeval gewond en is naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft ter plaatse een uitgebreid sporenonderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. Hoe de man eraan toe is, is niet bekend. De automobilist heeft een verklaring afgelegd aan de politie.

Foto’s : Johan van den Dool

galileilaan-dordrecht-03 galileilaan-dordrecht-02 galileilaan-dordrecht-01

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -