Vrouw laat baby achter na winkeldiefstal Feyenoordshop van Zandvlietplein Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een vrouw is woensdagmiddag op de vlucht geslagen nadat zij een diefstal pleegde in de Feyenoordshop aan het van Zandvlietplein. Op het moment dat de vrouw betrapt werd sloeg zij op de vlucht, een baby die de vrouw met zich mee had bleef achter in de winkel.

De politie is met meerdere eenheden op zoek naar de vrouw, de baby is opgevangen door personeel van de winkel en de politie. Tijdens de diefstal droeg de vrouw een zalmkleurig topje en een zwarte legging, zij is rond de 25 jaar en heeft een donkere huidskleur. indien u informatie heeft kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844 of 112 indien er spoed is.

Foto : Jeffrey Jacobs

IMG_0028

 

- Advertisement -

Gerelateerd