Woning ingericht als Hennepkwekerij in Den Haag

woensdag 2 juli 2014 16:14

Den Haag – In een woning in de Haagse Boendalestraat heeft de politie 30 Juni 2014 een hennepkwekerij ontmanteld. De woning was op de woonkamer na helemaal verbouwd zodat de hennep kon groeien. In de woning stonden 400 planten. De stroom werd op illegale wijze verkregen.

De 37 Jarige eigenaar van de woning is aangehouden door de politie. Hennepkwekerijen veroorzaken voor de omgeving veel schade en overlast door lekkage en stank ook is het aftappen van stroom levensgevaarlijk hierdoor kan er brand uit breken.

Foto’s: Politie

 

hennep-boendalestraat2.

hennep-boendalestraat3

hennep-boendalestraat4

 

0 reacties

Woning ingericht als Hennepkwekerij in Den Haag
Schrijver:

 

 

Den Haag – In een woning in de Haagse Boendalestraat heeft de politie 30 Juni 2014 een hennepkwekerij ontmanteld. De woning was op de woonkamer na helemaal verbouwd zodat de hennep kon groeien. In de woning stonden 400 planten. De stroom werd op illegale wijze verkregen.

De 37 Jarige eigenaar van de woning is aangehouden door de politie. Hennepkwekerijen veroorzaken voor de omgeving veel schade en overlast door lekkage en stank ook is het aftappen van stroom levensgevaarlijk hierdoor kan er brand uit breken.

Foto’s: Politie

 

hennep-boendalestraat2.

hennep-boendalestraat3

hennep-boendalestraat4

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!