Achtergelaten baby na winkeldiefstal nog niet terug bij moeder Feyenoordshop Rotterdam

donderdag 3 juli 2014 09:51

Rotterdam – De vrouw die woensdagmiddag na een diefstal in de Feyenoordshop in voetbalstadion de Kuip haar baby achterliet nadat zij betrapt werd heeft zich nog niet gemeld. Zo laat een woordvoerdster van de politie donderdag aan Dichtbij weten. Personeel van de winkel betrapte de vrouw op de winkeldiefstal waarop zij de benen nam, de kinderwagen waarin haar baby zat bleef achter in de winkel.

Het jongetje van 8 maanden oud is ondergebracht bij een opvanginstantie, deze maakt het goed. In eerdere berichten werd gemeld dat de vrouw zich al had gemeld bij de politie, dit is niet het geval.

IMG_0027

 

0 reacties

Achtergelaten baby na winkeldiefstal nog niet terug bij moeder Feyenoordshop Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De vrouw die woensdagmiddag na een diefstal in de Feyenoordshop in voetbalstadion de Kuip haar baby achterliet nadat zij betrapt werd heeft zich nog niet gemeld. Zo laat een woordvoerdster van de politie donderdag aan Dichtbij weten. Personeel van de winkel betrapte de vrouw op de winkeldiefstal waarop zij de benen nam, de kinderwagen waarin haar baby zat bleef achter in de winkel.

Het jongetje van 8 maanden oud is ondergebracht bij een opvanginstantie, deze maakt het goed. In eerdere berichten werd gemeld dat de vrouw zich al had gemeld bij de politie, dit is niet het geval.

IMG_0027

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!