woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Gang vol rook na kleine brand in woning ouderenflat Mombassaplaats Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Donderdagavond is de brandweer met spoed ter plaatse gekomen aan de Mombassaplaats nadat er door nog onbekende oorzaak een brand uitbrak in een woning. Bij aankomst van de brandweer bleek de brand al meester te zijn, echter stond door het brandje de gang van het ouderenflat wel vol rook.

Met behulp van een rookventilator is de rook uit de gang verdreven, hierop kon de brandweer terugkeren naar de kazerne. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend, de politie heeft zorg gedragen aan de afhandeling van het incident.

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_4321 DSC_4319 DSC_4318

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -