Gang vol rook na kleine brand in woning ouderenflat Mombassaplaats Rotterdam

donderdag 3 juli 2014 19:20

Rotterdam – Donderdagavond is de brandweer met spoed ter plaatse gekomen aan de Mombassaplaats nadat er door nog onbekende oorzaak een brand uitbrak in een woning. Bij aankomst van de brandweer bleek de brand al meester te zijn, echter stond door het brandje de gang van het ouderenflat wel vol rook.

Met behulp van een rookventilator is de rook uit de gang verdreven, hierop kon de brandweer terugkeren naar de kazerne. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend, de politie heeft zorg gedragen aan de afhandeling van het incident.

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_4321 DSC_4319 DSC_4318

 

0 reacties

Gang vol rook na kleine brand in woning ouderenflat Mombassaplaats Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Donderdagavond is de brandweer met spoed ter plaatse gekomen aan de Mombassaplaats nadat er door nog onbekende oorzaak een brand uitbrak in een woning. Bij aankomst van de brandweer bleek de brand al meester te zijn, echter stond door het brandje de gang van het ouderenflat wel vol rook.

Met behulp van een rookventilator is de rook uit de gang verdreven, hierop kon de brandweer terugkeren naar de kazerne. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend, de politie heeft zorg gedragen aan de afhandeling van het incident.

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_4321 DSC_4319 DSC_4318

 

Vrachtwagen gekanteld A38 / A16 Ridderkerk

Vrachtwagen gekanteld A38 / A16 Ridderkerk

Ridderkerk - Op de A38 is in de bocht naar de A16 een vrachtwagen gekanteld. Volgens omstanders zou de vrachtwagen te hard hebben gereden en daarna zijn gekanteld. De bestuurder kwam door het ongeval bekneld te zitten in het voertuig. De brandweer is ter plaatse en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!