zondag, januari 16, 2022
5.6 C
Rotterdam
zondag 16 januari 2022

Jongens (11 en 12) plegen op grote schaal diefstal in winkelcentrum Leidschendam

- advertentie -

Leidschendam – De politie heeft woensdagmiddag twee knapen in de leeftijd van 11 en 12 aangehouden nadat zij volgens de politie een ware strooptocht hielden in een winkelcentrum in Leidschendam. De jongens pleegde in het winkelcentrum op grote schaal diefstal en maakten onder meer elektronica buit tijdens de tocht in het winkelcentrum.

Het tweetal is aangehouden, in Voorburg werden eveneens vier minderjarige winkeldieven betrapt, zij zijn doorgestuurd naar Halt voor het stelen van snoep en frisdrank. Uitgezocht zal worden of alle kinderen vaker op pad zijn zonder af te rekenen.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,117VolgersVolg
- advertentie -