Overvallers forceren deur van villa met moker tijdens gewapende overval Kralingseweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Drie nog onbekende daders hebben donderdagochtend 3 juli een villa aan de Kralingseweg overvallen. Het drietal sloeg na de gewapende overval met nog onbekende buit in de vlucht richting de Jacques Dutilhweg, omdat er een mogelijkheid was dat de daders richting de snelweg gingen werden hier diverse eenheden van de politie geplaatst om te posten. Kort voor 10 uur werd de deur geforceerd met een grote moker, de bewoners én een klusjesman die tijdens de overval aanwezig waren werden met een vuurwapen bedreigd.

Nadat de drie overvallers de villa grondig hadden doorzocht sloegen zij in een donkere stationwagen op de vlucht. Ondanks de inzet van meerdere politie-eenheden werden de overvallers niet meer aangetroffen. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de overval, hierbij zijn diverse verklaringen opgenomen van omliggende buren.

Op 18 april jongstleden werd een filiaal van de Lidl ook al overvallen, dit om de hoek van de betreffende villa, de politie onderzoekt of er mogelijk een verband ligt tussen de twee overvallen.

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_4313 DSC_4314 DSC_4315 DSC_4317

 

- Advertisement -

Gerelateerd