Politie onderzoekt doodsoorzaak overleden man op fietspad Boulevard Rozenburg

donderdag 3 juli 2014 18:29

Rozenburg – De politie heeft donderdagavond een onderzoek ingesteld nadat er op de Boulevard het stoffelijk overschot van een man werd aangetroffen op het fietspad. Toegesnelde hulpdiensten hebben de man gereanimeerd, dit heeft echter niet meer mogen baten. Leden van de Forensische Opsporing zijn ter plaatse gekomen om een onderzoek te verrichten naar de doodsoorzaak van de man.

Omdat de man in een vreemde positie op het fietspad werd aangetroffen zal er een onderzoek worden verricht, hieruit zal moeten blijken hoe de man om het leven is gekomen.

 

0 reacties

Politie onderzoekt doodsoorzaak overleden man op fietspad Boulevard Rozenburg
Schrijver:

 

 

Rozenburg – De politie heeft donderdagavond een onderzoek ingesteld nadat er op de Boulevard het stoffelijk overschot van een man werd aangetroffen op het fietspad. Toegesnelde hulpdiensten hebben de man gereanimeerd, dit heeft echter niet meer mogen baten. Leden van de Forensische Opsporing zijn ter plaatse gekomen om een onderzoek te verrichten naar de doodsoorzaak van de man.

Omdat de man in een vreemde positie op het fietspad werd aangetroffen zal er een onderzoek worden verricht, hieruit zal moeten blijken hoe de man om het leven is gekomen.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!