Wednesday Night Skate vanaf 30 juli weer van start in Rotterdam!

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Het traditionele Wednesday Night Skate gaat op woensdag 30 juli weer van start! Vanaf 30 juli zullen er vijf weken lang weer duizenden skaters vanaf de Binnenrotte door Rotterdam rollen. Het duurt nog even, maar veel Rotterdammers hebben al weer zin in het evenement wat jaarlijks in Rotterdam is georganiseerd.

De avonden die in 2013 werden georganiseerd waren een groot succes met op het drukst zelfs tienduizend deelnemers die door de straten van Rotterdam rolden. Wekelijks zal de grote groep skaters vertrekken vanaf de Binnenrote aan de zijde van station Blaak, dit in de richting van de Hoogstraat, Mariniersweg, Goudsesingel en de Meent naar de Coolsingel. Op de laatste avond van 2014 zullen de skaters terugrijden over de Maasboulevard.

Kaart : Wednesday Night Skate Op de hoogte blijven van eventuele wijzigengen? Klik HIER.

Route-1-1024x731 Route-2-1024x757

- Advertisement -

Gerelateerd