Dode na ongeval met autobrand A38 Ridderkerk

Date:

Share post:

Ridderkerk – De brandweer werd vrijdagochtend omstreeks kwart over zes naar de A38 gestuurd voor een auto in de brand op de vluchtstrook. Ter plaatse bleek er inderdaad een auto in de brand te staan maar tijdens het  blussen deed de brandweer een vreselijke ontdekking. De inzittende van het voertuig heeft na het ongeval mogelijk  niet op tijd uit het voertuig kunnen.

De politie onderzoekt hoe het  ongeval heeft kunnen gebeuren. Er waren  bij het  ongeval geen andere auto’s betrokken. Ook wordt er gekeken of de persoon mogelijk onwel is geworden en daarna tegen de vangrail gereden. De A38 is  tijdens het onderzoek afgesloten voor het verkeer.

Foto : Twitter Marco Schouten

A38-ongeval

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd