Dode na ongeval met autobrand A38 Ridderkerk

vrijdag 4 juli 2014 08:26

Ridderkerk – De brandweer werd vrijdagochtend omstreeks kwart over zes naar de A38 gestuurd voor een auto in de brand op de vluchtstrook. Ter plaatse bleek er inderdaad een auto in de brand te staan maar tijdens het  blussen deed de brandweer een vreselijke ontdekking. De inzittende van het voertuig heeft na het ongeval mogelijk  niet op tijd uit het voertuig kunnen.

De politie onderzoekt hoe het  ongeval heeft kunnen gebeuren. Er waren  bij het  ongeval geen andere auto’s betrokken. Ook wordt er gekeken of de persoon mogelijk onwel is geworden en daarna tegen de vangrail gereden. De A38 is  tijdens het onderzoek afgesloten voor het verkeer.

Foto : Twitter Marco Schouten

A38-ongeval

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dode na ongeval met autobrand A38 Ridderkerk
Schrijver:

 

 

Ridderkerk – De brandweer werd vrijdagochtend omstreeks kwart over zes naar de A38 gestuurd voor een auto in de brand op de vluchtstrook. Ter plaatse bleek er inderdaad een auto in de brand te staan maar tijdens het  blussen deed de brandweer een vreselijke ontdekking. De inzittende van het voertuig heeft na het ongeval mogelijk  niet op tijd uit het voertuig kunnen.

De politie onderzoekt hoe het  ongeval heeft kunnen gebeuren. Er waren  bij het  ongeval geen andere auto’s betrokken. Ook wordt er gekeken of de persoon mogelijk onwel is geworden en daarna tegen de vangrail gereden. De A38 is  tijdens het onderzoek afgesloten voor het verkeer.

Foto : Twitter Marco Schouten

A38-ongeval

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!