Moeder (22) die kind achterlaat tijdens winkeldiefstal Feyenoordshop aangehouden Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Vrijdagochtend heeft de politie de vrouw aangehouden die eerder deze week in de Feyenoordshop aan het Van Zandvlietplein een winkeldiefstal pleegde, toen zij door medewerkers werd betrapt sloeg zij op de vlucht en liet haar 8 maanden oude kind achter. De politie wist al snel wie de dader was, echter kon zij niet worden aangehouden omdat zij geen vaste woon- of verblijfplaats had waar zij stond ingeschreven.

In de woning van de moeder van de 22-jarige verdachte werd zij uiteindelijk aangehouden voor de winkeldiefstal. Het 8 maanden oude kind is niet met haar moeder herenigd maar overgedragen aan Bureau Jeugdzorg, deze bekijkt op dit moment de gezinssituatie van de 22-jarige moeder.

Foto : Jeffrey Jacobs

IMG_0026

- Advertisement -

Gerelateerd