Moeder (22) die kind achterlaat tijdens winkeldiefstal Feyenoordshop aangehouden Rotterdam

vrijdag 4 juli 2014 12:30

Rotterdam – Vrijdagochtend heeft de politie de vrouw aangehouden die eerder deze week in de Feyenoordshop aan het Van Zandvlietplein een winkeldiefstal pleegde, toen zij door medewerkers werd betrapt sloeg zij op de vlucht en liet haar 8 maanden oude kind achter. De politie wist al snel wie de dader was, echter kon zij niet worden aangehouden omdat zij geen vaste woon- of verblijfplaats had waar zij stond ingeschreven.

In de woning van de moeder van de 22-jarige verdachte werd zij uiteindelijk aangehouden voor de winkeldiefstal. Het 8 maanden oude kind is niet met haar moeder herenigd maar overgedragen aan Bureau Jeugdzorg, deze bekijkt op dit moment de gezinssituatie van de 22-jarige moeder.

Foto : Jeffrey Jacobs

IMG_0026

 

0 reacties

Moeder (22) die kind achterlaat tijdens winkeldiefstal Feyenoordshop aangehouden Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Vrijdagochtend heeft de politie de vrouw aangehouden die eerder deze week in de Feyenoordshop aan het Van Zandvlietplein een winkeldiefstal pleegde, toen zij door medewerkers werd betrapt sloeg zij op de vlucht en liet haar 8 maanden oude kind achter. De politie wist al snel wie de dader was, echter kon zij niet worden aangehouden omdat zij geen vaste woon- of verblijfplaats had waar zij stond ingeschreven.

In de woning van de moeder van de 22-jarige verdachte werd zij uiteindelijk aangehouden voor de winkeldiefstal. Het 8 maanden oude kind is niet met haar moeder herenigd maar overgedragen aan Bureau Jeugdzorg, deze bekijkt op dit moment de gezinssituatie van de 22-jarige moeder.

Foto : Jeffrey Jacobs

IMG_0026

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!