Politieagent gewond na ongeval Vasteland Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een politieagent is vrijdagmiddag zwaargewond geraakt na een ongeval op het Vasteland. De agent wou vanaf het Vasteland oversteken in de richting van de Schiedamse Vest, een naderende auto kon niet op tijd afremmen voor de politieagent en schepte deze vervolgens. Een Mobiel Medisch Team kwam per traumahelikopter ter plaatse om het slachtoffer te behandelen, met onder andere letsel aan het hoofd en been is de agent overgebracht naar het ziekenhuis.

Vanwege het onderzoek is het Vasteland afgesloten in de richting van de Westzeedijk, het onderzoek zal worden uitgevoerd door collega’s uit een andere regio. De automobilist is met zorg opgevangen en zal een verklaring moeten afleggen. Getuigen van het ongeval worden verzocht zich alsnog te melden via 0900-8844.

- Advertisement -

Gerelateerd