Brand op balkon ontdekt door onderbuurman Voermanweg Rotterdam

zaterdag 5 juli 2014 16:12

Rotterdam – Een bewoner van de Voermanweg heeft zaterdagmiddag de brandweer gebeld nadat er vanuit zijn woning een sterke brandlucht waar te nemen was. Toen de bewoner op het balkon ging staan werd de brandlucht steeds sterker, bij de bovenburen bleek er een klein brandje te woeden op het balkon.

Brandweerlieden kwamen met spoed ter plaatse waarna zij met behulp van een hoogwerker naar het balkon konden. Door snel ingrijpen van de brandweer kon het brandje snel worden geblust, hiermee kon worden voorkomen dat het vuur naar binnen sloeg. Hoe de brand op het balkon heeft kunnen ontstaan is niet bekend, de Voermanweg is tijdelijk afgesloten geweest voor de hulpverleningsvoertuigen die de weg versperden.

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_4332 DSC_4334 DSC_4336 DSC_4339 DSC_4341 DSC_4344

 

0 reacties

Brand op balkon ontdekt door onderbuurman Voermanweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een bewoner van de Voermanweg heeft zaterdagmiddag de brandweer gebeld nadat er vanuit zijn woning een sterke brandlucht waar te nemen was. Toen de bewoner op het balkon ging staan werd de brandlucht steeds sterker, bij de bovenburen bleek er een klein brandje te woeden op het balkon.

Brandweerlieden kwamen met spoed ter plaatse waarna zij met behulp van een hoogwerker naar het balkon konden. Door snel ingrijpen van de brandweer kon het brandje snel worden geblust, hiermee kon worden voorkomen dat het vuur naar binnen sloeg. Hoe de brand op het balkon heeft kunnen ontstaan is niet bekend, de Voermanweg is tijdelijk afgesloten geweest voor de hulpverleningsvoertuigen die de weg versperden.

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_4332 DSC_4334 DSC_4336 DSC_4339 DSC_4341 DSC_4344

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!