zondag, januari 16, 2022
5.6 C
Rotterdam
zondag 16 januari 2022

Brand op balkon ontdekt door onderbuurman Voermanweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een bewoner van de Voermanweg heeft zaterdagmiddag de brandweer gebeld nadat er vanuit zijn woning een sterke brandlucht waar te nemen was. Toen de bewoner op het balkon ging staan werd de brandlucht steeds sterker, bij de bovenburen bleek er een klein brandje te woeden op het balkon.

Brandweerlieden kwamen met spoed ter plaatse waarna zij met behulp van een hoogwerker naar het balkon konden. Door snel ingrijpen van de brandweer kon het brandje snel worden geblust, hiermee kon worden voorkomen dat het vuur naar binnen sloeg. Hoe de brand op het balkon heeft kunnen ontstaan is niet bekend, de Voermanweg is tijdelijk afgesloten geweest voor de hulpverleningsvoertuigen die de weg versperden.

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_4332 DSC_4334 DSC_4336 DSC_4339 DSC_4341 DSC_4344

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,117VolgersVolg
- advertentie -