zondag, januari 16, 2022
5.6 C
Rotterdam
zondag 16 januari 2022

Gewonde na ongeval President Wilsonweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Bij een ongeval op de kruising President Wilsonweg met de Selma Lagerlöfweg is zaterdagmiddag iemand gewond geraakt. Door vermoedelijk een voorrangsfout kwamen de twee voertuigen in botsing, een ambulance kwam met spoed ter plaatse omdat één van de inzittende last had van zijn nek.

Na een controle door ambulancepersoneel  is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis om verder te worden onderzocht. Politieagenten hebben de voertuigen van de weg gehaald zodat het gestremde verkeer weer op gang kon komen. Een berger is ter plaatse gekomen om de beschadigde voertuigen op te halen, de verzekering zal uiteindelijk bepalen wie de schuldige is geweest van de aanrijding.

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_4328 DSC_4327

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,117VolgersVolg
- advertentie -