Groot gaslek en stroomstoring treft woonwijk Rondostraat Hellevoetsluis

Date:

Share post:

Hellevoetsluis – Vrijdagavond is tijdens een stroomstoring een gaslek ontstaan in de Rondostraat. Brandweerpersoneel kwam met spoed ter plaatse om metingen te verrichten, uit metingen bleek dat er in de leiding onder het trottoir sprake was van een gaslek. Omdat er sprake was van een gevarenzone moesten diverse voertuigen worden weggeduwd.

Ten tijde van het gaslek was er sprake van een stroomstoring, deze moest eerst verholpen worden voordat het gaslek kon worden gerepareerd. Door het gaslek zaten 1000 klanten zonder gas, het repareren van het gaslek zal de heel zaterdag nog in beslag nemen. Omdat er sprake was van een grootschalig gaslek werd er door de hulpdiensten opgeschaald naar een ‘GRIP 1’ situatie.

 

- Advertisement -

Gerelateerd