Groot gaslek en stroomstoring treft woonwijk Rondostraat Hellevoetsluis

zaterdag 5 juli 2014 04:03

Hellevoetsluis – Vrijdagavond is tijdens een stroomstoring een gaslek ontstaan in de Rondostraat. Brandweerpersoneel kwam met spoed ter plaatse om metingen te verrichten, uit metingen bleek dat er in de leiding onder het trottoir sprake was van een gaslek. Omdat er sprake was van een gevarenzone moesten diverse voertuigen worden weggeduwd.

Ten tijde van het gaslek was er sprake van een stroomstoring, deze moest eerst verholpen worden voordat het gaslek kon worden gerepareerd. Door het gaslek zaten 1000 klanten zonder gas, het repareren van het gaslek zal de heel zaterdag nog in beslag nemen. Omdat er sprake was van een grootschalig gaslek werd er door de hulpdiensten opgeschaald naar een ‘GRIP 1’ situatie.

 

 

0 reacties

Groot gaslek en stroomstoring treft woonwijk Rondostraat Hellevoetsluis
Schrijver:

 

 

Hellevoetsluis – Vrijdagavond is tijdens een stroomstoring een gaslek ontstaan in de Rondostraat. Brandweerpersoneel kwam met spoed ter plaatse om metingen te verrichten, uit metingen bleek dat er in de leiding onder het trottoir sprake was van een gaslek. Omdat er sprake was van een gevarenzone moesten diverse voertuigen worden weggeduwd.

Ten tijde van het gaslek was er sprake van een stroomstoring, deze moest eerst verholpen worden voordat het gaslek kon worden gerepareerd. Door het gaslek zaten 1000 klanten zonder gas, het repareren van het gaslek zal de heel zaterdag nog in beslag nemen. Omdat er sprake was van een grootschalig gaslek werd er door de hulpdiensten opgeschaald naar een ‘GRIP 1’ situatie.

 

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!