zondag, juni 26, 2022
21 C
Rotterdam
zondag 26 juni 2022

Lichtgewonden na brand in bedrijfspand Boonsweg Heinenoord

- advertentie -

Heinenoord – Op zaterdag 5 juli rond half 12 werden de hulpdiensten opgeroepen om naar een bedrijfspand aan de Boonsweg in Heinenoord te gaan waar brand zou zijn, eenmaal ter plaatse constateerde de brandweer dat het om een koelkast ging welke kort in brand zou hebben gestaan.

Medewerkers van het bedrijf hadden snel gehandeld door de koelkast naar buiten te brengen en hebben hiermee erger voorkomen. Wel moest er een ambulance komen omdat deze medewerkers rook hadden ingeademd maar na onderzoek door het ambulancepersoneel bleek het mee te vallen en hoefden zij niet naar het ziekenhuis. Hoe de brand is ontstaan is nog niet bekend, onderzoek zal dit moeten uitwijzen.

Foto’s : Dave Minderman

DSC_0001 DSC_0003 DSC_0004 DSC_0006


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -