Lichtgewonden na brand in bedrijfspand Boonsweg Heinenoord

zaterdag 5 juli 2014 11:15

Heinenoord – Op zaterdag 5 juli rond half 12 werden de hulpdiensten opgeroepen om naar een bedrijfspand aan de Boonsweg in Heinenoord te gaan waar brand zou zijn, eenmaal ter plaatse constateerde de brandweer dat het om een koelkast ging welke kort in brand zou hebben gestaan.

Medewerkers van het bedrijf hadden snel gehandeld door de koelkast naar buiten te brengen en hebben hiermee erger voorkomen. Wel moest er een ambulance komen omdat deze medewerkers rook hadden ingeademd maar na onderzoek door het ambulancepersoneel bleek het mee te vallen en hoefden zij niet naar het ziekenhuis. Hoe de brand is ontstaan is nog niet bekend, onderzoek zal dit moeten uitwijzen.

Foto’s : Dave Minderman

DSC_0001 DSC_0003 DSC_0004 DSC_0006

 

0 reacties

Lichtgewonden na brand in bedrijfspand Boonsweg Heinenoord
Schrijver:

 

 

Heinenoord – Op zaterdag 5 juli rond half 12 werden de hulpdiensten opgeroepen om naar een bedrijfspand aan de Boonsweg in Heinenoord te gaan waar brand zou zijn, eenmaal ter plaatse constateerde de brandweer dat het om een koelkast ging welke kort in brand zou hebben gestaan.

Medewerkers van het bedrijf hadden snel gehandeld door de koelkast naar buiten te brengen en hebben hiermee erger voorkomen. Wel moest er een ambulance komen omdat deze medewerkers rook hadden ingeademd maar na onderzoek door het ambulancepersoneel bleek het mee te vallen en hoefden zij niet naar het ziekenhuis. Hoe de brand is ontstaan is nog niet bekend, onderzoek zal dit moeten uitwijzen.

Foto’s : Dave Minderman

DSC_0001 DSC_0003 DSC_0004 DSC_0006

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!