Vier jonge knapen aangehouden na achtervolging gestolen auto A4 Den Haag

Date:

Share post:

Den Haag – Na een achtervolging op de A4 bij knooppunt Ypenburg zijn vrijdagavond vier jonge autodieven aangehouden. De vier jongens bleken in de leeftijd van 15 en 16 jaar oud te zijn, afkomstig uit Amsterdam en Purmerend. De gestolen auto reed over de A13 richting Den Haag en negeerde meerdere stoptekens van de politie.

Na een korte achtervolging met de auto werd deze op de verbindingsweg richting de A4 klemgereden door de politie. Door middel van een BTGV (Benaderings Techniek Gevaarlijke Verdachten werden de knapen uit de auto gepraat. Het viertal is overgebracht naar verschillende politiebureau’s in de regio, agenten van de eenheid Rotterdam hebben zorg gedragen over de auto omdat de auto in die regio werd gestolen. Na de achtervolging is de snelweg voor korte duur afgesloten geweest.

 

- Advertisement -

Gerelateerd