zondag, januari 16, 2022
5.6 C
Rotterdam
zondag 16 januari 2022

Verdachte mishandeling verstopt zich in ambulance voor familie van slachtoffer Eindhoven

- advertentie -


Eindhoven – Een 48-jarige Eindhovenaar die zijn ex-vrouw heeft in de nacht van zaterdag op zondag in paniek een ambulance gebeld. De man belde de meldkamer dat hij gewond zou zijn en dringend een ambulance nodig had. Hij zou worden belaagd en had zich in afwachting van de ambulance in de bosjes verstopt.

Een ambulance rukte met spoed uit naar de straat om de man bij te staan. Uit voorzorg werd er een politieauto meegestuurd naar de melding, de agenten werden aangesproken door vrouw dat haar zoons op zoek waren naar de man. De agenten zagen even verderop in de straat de ambulance staan en reden daar heen. Op dat moment werd de ambulance omsingeld door de vrouw, haar zonen en nog wat familielieden. Zij sloegen keihard op de ruiten van het voertuig en de politie dacht dat het ambulancepersoneel werd belaagd. Direct werd er om assistentie gevraagd en binnen korte tijd waren er extra eenheden ter plaatse.

Pas op het moment dat de extra eenheden ter plaatse waren bleek dat de man uit paniek een ambulance heeft gebeld om aan de zoons en de familie te ontkomen. Hij was in  de cabine van de ambulance gesprongen en trok de deuren achter zich dicht zodat zij hem niet te grazen konden nemen. Het ambulancepersoneel was toen niet meer in de auto aanwezig en werden ook niet belaagd.

Politieagenten hebben de man uit de ambulance gehaald, om hem vervolgens aan te houden en over te brengen naar het bureau. De zaak wordt verder onderzocht om het verhaal duidelijk te krijgen. Mogelijk worden de kosten voor het bellen van een ambulance in rekening gebracht.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,117VolgersVolg
- advertentie -