Gewonde na steekpartij op speelveld Janne Bouwensstraat Rotterdam

maandag 7 juli 2014 22:23

Rotterdam – Bij een steekincident op een speelveldje is maandagavond iemand gewond geraakt. Door een nog onbekende oorzaak ontstond er  een onenigheid tussen een onbekend aantal personen. Bij die onenigheid raakte er iemand gewond door een steekwond. 

Het slachtoffer is naar een ziekenhuis gebracht voor behandeling van de verwondingen. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het incident.

Foto’s : Michael Hubregtse

_MG_0435 _MG_0438 _MG_0433 _MG_0434

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde na steekpartij op speelveld Janne Bouwensstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Bij een steekincident op een speelveldje is maandagavond iemand gewond geraakt. Door een nog onbekende oorzaak ontstond er  een onenigheid tussen een onbekend aantal personen. Bij die onenigheid raakte er iemand gewond door een steekwond. 

Het slachtoffer is naar een ziekenhuis gebracht voor behandeling van de verwondingen. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het incident.

Foto’s : Michael Hubregtse

_MG_0435 _MG_0438 _MG_0433 _MG_0434

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!