Losgeraakte bak van binnenvaartschip ramt kade Dorpsstraat Capelle aan den IJssel

maandag 7 juli 2014 19:29

Capelle aan den IJssel – Een binnenvaartschip heeft maandagmiddag 7 juli ter hoogte van de Dorpsstraat schade gevaren toen één van de bakken losraakte. Het binnenvaartschip voer op de IJssel toen door een nog onbekende oorzaak een bak losraakte. Deze bak kwam tegen de kade kade terecht maar resulteerde in weinig schade. In eerste instantie lijkt de schade aan de Innovation II mee te vallen. Een speciaal bedrijf zal een onderzoek instellen naar de technische staat en hoe de bak los kon raken.

 

Er vielen geen gewonden bij dit incident. De gealarmeerde brandweer hoefde niet actie te komen. De Havendienst heeft hulp geboden om de bak weer aan het schip vast te maken.

Foto’s : Wendy van Viegen

DSC_0135 DSC_0138 DSC_0140

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Losgeraakte bak van binnenvaartschip ramt kade Dorpsstraat Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Een binnenvaartschip heeft maandagmiddag 7 juli ter hoogte van de Dorpsstraat schade gevaren toen één van de bakken losraakte. Het binnenvaartschip voer op de IJssel toen door een nog onbekende oorzaak een bak losraakte. Deze bak kwam tegen de kade kade terecht maar resulteerde in weinig schade. In eerste instantie lijkt de schade aan de Innovation II mee te vallen. Een speciaal bedrijf zal een onderzoek instellen naar de technische staat en hoe de bak los kon raken.

 

Er vielen geen gewonden bij dit incident. De gealarmeerde brandweer hoefde niet actie te komen. De Havendienst heeft hulp geboden om de bak weer aan het schip vast te maken.

Foto’s : Wendy van Viegen

DSC_0135 DSC_0138 DSC_0140

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!