Losgeraakte bak van binnenvaartschip ramt kade Dorpsstraat Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – Een binnenvaartschip heeft maandagmiddag 7 juli ter hoogte van de Dorpsstraat schade gevaren toen één van de bakken losraakte. Het binnenvaartschip voer op de IJssel toen door een nog onbekende oorzaak een bak losraakte. Deze bak kwam tegen de kade kade terecht maar resulteerde in weinig schade. In eerste instantie lijkt de schade aan de Innovation II mee te vallen. Een speciaal bedrijf zal een onderzoek instellen naar de technische staat en hoe de bak los kon raken.

 

Er vielen geen gewonden bij dit incident. De gealarmeerde brandweer hoefde niet actie te komen. De Havendienst heeft hulp geboden om de bak weer aan het schip vast te maken.

Foto’s : Wendy van Viegen

DSC_0135 DSC_0138 DSC_0140

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd