200 leerlingen ontruimd door te hoge concentratie koolmonoxide scholengemeenschap Helinium Hellevoetsluis

dinsdag 8 juli 2014 13:00

Hellevoetsluis – Aan de Fazantenlaan hebben hulpdiensten dinsdagochtend een pand van scholengemeenschap Helinium ontruimd nadat er sprake was van een verhoogde concentratie aan koolmonoxide. Ruim 200 leerlingen zijn ontruimd en opgevangen in de aula van de school, er zijn geen gewonden gevallen.

Hoe de verhoogde concentratie aan koolmonoxide heeft kunnen ontstaan is niet bekend, de brandweer doet hier onderzoek naar en verricht diverse metingen.

 

0 reacties

200 leerlingen ontruimd door te hoge concentratie koolmonoxide scholengemeenschap Helinium Hellevoetsluis
Schrijver:

 

 

Hellevoetsluis – Aan de Fazantenlaan hebben hulpdiensten dinsdagochtend een pand van scholengemeenschap Helinium ontruimd nadat er sprake was van een verhoogde concentratie aan koolmonoxide. Ruim 200 leerlingen zijn ontruimd en opgevangen in de aula van de school, er zijn geen gewonden gevallen.

Hoe de verhoogde concentratie aan koolmonoxide heeft kunnen ontstaan is niet bekend, de brandweer doet hier onderzoek naar en verricht diverse metingen.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!