Twee gewonden bekneld na ongeval N219 Zevenhuizen [VIDEO]

dinsdag 8 juli 2014 18:03


Zevenhuizen – Bij een verkeersongeval op de N219 tussen Zevenhuizen en Waddinxveen zijn dinsdagmiddag rond de klok van kwart over één twee personen gewond geraakt. Twee personenvoertuigen kwamen met elkaar in botsing waarbij ook een lichtmast het moest ontgelden. Omdat een aantal inzittenden bekneld zaten kwam te de brandweer ter plaatse om de slachtoffers te bevrijden.

Met behulp van redgereedschap is bij het ene voertuig het dak verwijderd en bij de ander de deurstijl. Op die manier was er voldoende ruimte om de slachtoffers uit de voertuigen te halen. Nadat zij gestabiliseerd waren zijn ze beiden met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Over de ernst van hun verwondingen is niets bekend.

Door het ongeval was de N219 geruime tijd afgesloten. Dit zorgde voor veel hinder op het omliggende wegennetwerk. De N219 is een belangrijke verkeersader tussen de A20 en de A12. Vooral vrachtverkeer kwam vast te staan, en konden doordat de weg niet heel breed is niet draaien. Zij bleven staan totdat de hulpdiensten de weg vrij konden maken. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

Foto en video : Dejan Jeremic / zie meer op Regio15.nl

 

IMG_3655

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee gewonden bekneld na ongeval N219 Zevenhuizen [VIDEO]
Schrijver:

 

 


Zevenhuizen – Bij een verkeersongeval op de N219 tussen Zevenhuizen en Waddinxveen zijn dinsdagmiddag rond de klok van kwart over één twee personen gewond geraakt. Twee personenvoertuigen kwamen met elkaar in botsing waarbij ook een lichtmast het moest ontgelden. Omdat een aantal inzittenden bekneld zaten kwam te de brandweer ter plaatse om de slachtoffers te bevrijden.

Met behulp van redgereedschap is bij het ene voertuig het dak verwijderd en bij de ander de deurstijl. Op die manier was er voldoende ruimte om de slachtoffers uit de voertuigen te halen. Nadat zij gestabiliseerd waren zijn ze beiden met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Over de ernst van hun verwondingen is niets bekend.

Door het ongeval was de N219 geruime tijd afgesloten. Dit zorgde voor veel hinder op het omliggende wegennetwerk. De N219 is een belangrijke verkeersader tussen de A20 en de A12. Vooral vrachtverkeer kwam vast te staan, en konden doordat de weg niet heel breed is niet draaien. Zij bleven staan totdat de hulpdiensten de weg vrij konden maken. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

Foto en video : Dejan Jeremic / zie meer op Regio15.nl

 

IMG_3655

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!