Motorrijder zwaargewond aan been na ongeval Marconiplein Rotterdam

woensdag 9 juli 2014 11:49


Rotterdam – Een motorrijder is woensdagmorgen op de Schiedamseweg zwaargewond geraakt nadat hij ten val kwam. Het slachtoffer reed door een nog onbekende oorzaak achterop een auto die voor hem reed. Het Mobiel Medisch Team kwam met spoed ter plaatse om het slachtoffer te stabiliseren. De man bleek ernstig gewond aan zijn been te zijn.

Het slachtoffer is na stabilisatie met een spoedtransport naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft in verband met het ongeval twee rijbanen tussen de Marconistraat en de Benjamin Franklinstraat afgesloten. De brandweer heeft een schuimdeken over de gelekte olie uit de motor gelegd. De automobilist is opgevangen door de agenten.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Motorrijder zwaargewond aan been na ongeval Marconiplein Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam – Een motorrijder is woensdagmorgen op de Schiedamseweg zwaargewond geraakt nadat hij ten val kwam. Het slachtoffer reed door een nog onbekende oorzaak achterop een auto die voor hem reed. Het Mobiel Medisch Team kwam met spoed ter plaatse om het slachtoffer te stabiliseren. De man bleek ernstig gewond aan zijn been te zijn.

Het slachtoffer is na stabilisatie met een spoedtransport naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft in verband met het ongeval twee rijbanen tussen de Marconistraat en de Benjamin Franklinstraat afgesloten. De brandweer heeft een schuimdeken over de gelekte olie uit de motor gelegd. De automobilist is opgevangen door de agenten.

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!