woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Motorrijder zwaargewond aan been na ongeval Marconiplein Rotterdam

- advertentie -


Rotterdam – Een motorrijder is woensdagmorgen op de Schiedamseweg zwaargewond geraakt nadat hij ten val kwam. Het slachtoffer reed door een nog onbekende oorzaak achterop een auto die voor hem reed. Het Mobiel Medisch Team kwam met spoed ter plaatse om het slachtoffer te stabiliseren. De man bleek ernstig gewond aan zijn been te zijn.

Het slachtoffer is na stabilisatie met een spoedtransport naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft in verband met het ongeval twee rijbanen tussen de Marconistraat en de Benjamin Franklinstraat afgesloten. De brandweer heeft een schuimdeken over de gelekte olie uit de motor gelegd. De automobilist is opgevangen door de agenten.

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -