Twee gewonden na steekincident Laantjesweg Rotterdam

woensdag 9 juli 2014 19:41

Rotterdam – Woensdagmiddag zijn twee personen gewond geraakt na een steekincident op de Laantjesweg. Tijdens een ruzie tussen de twee mannen trok één van hen een mes en stak hierop de andere man in zijn arm. Tijdens het steken van de man raakte de arm van de andere man uit de kom. Hulpdiensten kwamen ter plaatse om beide mannen te behandelen aan hun verwondingen, deze zijn voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. Als de 45-jarige man uit het ziekenhuis komt zal deze worden aangehouden.

 

0 reacties

Twee gewonden na steekincident Laantjesweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Woensdagmiddag zijn twee personen gewond geraakt na een steekincident op de Laantjesweg. Tijdens een ruzie tussen de twee mannen trok één van hen een mes en stak hierop de andere man in zijn arm. Tijdens het steken van de man raakte de arm van de andere man uit de kom. Hulpdiensten kwamen ter plaatse om beide mannen te behandelen aan hun verwondingen, deze zijn voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. Als de 45-jarige man uit het ziekenhuis komt zal deze worden aangehouden.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!