woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Politie maakt einde aan gijzeling in woning Pasgeldtstraat Hoek van Holland

- advertentie -

Hoek van Holland – De politie heeft donderdagavond een einde gemaakt aan een gijzeling in een woning aan de Pasgeldstraat. Een man gijzelde daar voor een nog onbekende reden zijn vrouw en twee kleine kinderen.

De politie rukte met onder andere een arrestatieteam uit om het pand te omsingelen. Een korpsonderhandelaar heeft geprobeerd om met de man te praten maar dit had geen effect. Na enkele uren is het arrestatieteam de woning binnen gevallen. De man kon worden aangehouden. Waarom de man de gijzeling deed is niet bekend. Hij zal uitgebreid worden verhoord.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -