Politie maakt einde aan gijzeling in woning Pasgeldtstraat Hoek van Holland

donderdag 10 juli 2014 22:12

Hoek van Holland – De politie heeft donderdagavond een einde gemaakt aan een gijzeling in een woning aan de Pasgeldstraat. Een man gijzelde daar voor een nog onbekende reden zijn vrouw en twee kleine kinderen.

De politie rukte met onder andere een arrestatieteam uit om het pand te omsingelen. Een korpsonderhandelaar heeft geprobeerd om met de man te praten maar dit had geen effect. Na enkele uren is het arrestatieteam de woning binnen gevallen. De man kon worden aangehouden. Waarom de man de gijzeling deed is niet bekend. Hij zal uitgebreid worden verhoord.

 

0 reacties

Politie maakt einde aan gijzeling in woning Pasgeldtstraat Hoek van Holland
Schrijver:

 

 

Hoek van Holland – De politie heeft donderdagavond een einde gemaakt aan een gijzeling in een woning aan de Pasgeldstraat. Een man gijzelde daar voor een nog onbekende reden zijn vrouw en twee kleine kinderen.

De politie rukte met onder andere een arrestatieteam uit om het pand te omsingelen. Een korpsonderhandelaar heeft geprobeerd om met de man te praten maar dit had geen effect. Na enkele uren is het arrestatieteam de woning binnen gevallen. De man kon worden aangehouden. Waarom de man de gijzeling deed is niet bekend. Hij zal uitgebreid worden verhoord.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!