woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Gaslek veroorzaakt tijdens graafwerkzaamheden Noordsingel Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Donderdagochtend is er tijdens graafwerkzaamheden op de Noordsingel een gaslek ontstaan nadat een hoofdleiding werd geraakt. Vanwege het gaslek is het tramverkeer omgeleid en is de Noordsingel afgesloten voor het verkeer, firma Stedin is aanwezig om het lek te dichten.

De kosten die gemaakt zijn tijdens de reparatie én het veroorzaken van het gaslek zullen in rekening worden gebracht bij de veroorzaker van het lek. Hoe lang de reparatie nog in beslag gaat nemen is niet bekend.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -