Gaslek veroorzaakt tijdens graafwerkzaamheden Noordsingel Rotterdam

donderdag 10 juli 2014 13:03

Rotterdam – Donderdagochtend is er tijdens graafwerkzaamheden op de Noordsingel een gaslek ontstaan nadat een hoofdleiding werd geraakt. Vanwege het gaslek is het tramverkeer omgeleid en is de Noordsingel afgesloten voor het verkeer, firma Stedin is aanwezig om het lek te dichten.

De kosten die gemaakt zijn tijdens de reparatie én het veroorzaken van het gaslek zullen in rekening worden gebracht bij de veroorzaker van het lek. Hoe lang de reparatie nog in beslag gaat nemen is niet bekend.

 

0 reacties

Gaslek veroorzaakt tijdens graafwerkzaamheden Noordsingel Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Donderdagochtend is er tijdens graafwerkzaamheden op de Noordsingel een gaslek ontstaan nadat een hoofdleiding werd geraakt. Vanwege het gaslek is het tramverkeer omgeleid en is de Noordsingel afgesloten voor het verkeer, firma Stedin is aanwezig om het lek te dichten.

De kosten die gemaakt zijn tijdens de reparatie én het veroorzaken van het gaslek zullen in rekening worden gebracht bij de veroorzaker van het lek. Hoe lang de reparatie nog in beslag gaat nemen is niet bekend.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!