Grote zoekactie naar bestelbus en daders na woningoverval Dreef Rotterdam

donderdag 10 juli 2014 12:52

Rotterdam – De politie is op zoek naar de twee inzittenden van een Opel Vivaro bestelbus met het kenteken 8-VDH-48 die na een overval op de Dreef zijn gevlucht. Het tweetal overvielen omstreeks 12:15 een woning, de aanwezige(n) werden bedreigd, hierna sloeg het tweetal er met nog onbekende uit vandoor.

In de omgeving heeft de politie een grote zoekactie opgezet naar de twee verdachten en de bestelbus. Indien u informatie heeft over de daders of de bestelbus belt u dan met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

 

0 reacties

Grote zoekactie naar bestelbus en daders na woningoverval Dreef Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie is op zoek naar de twee inzittenden van een Opel Vivaro bestelbus met het kenteken 8-VDH-48 die na een overval op de Dreef zijn gevlucht. Het tweetal overvielen omstreeks 12:15 een woning, de aanwezige(n) werden bedreigd, hierna sloeg het tweetal er met nog onbekende uit vandoor.

In de omgeving heeft de politie een grote zoekactie opgezet naar de twee verdachten en de bestelbus. Indien u informatie heeft over de daders of de bestelbus belt u dan met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!