Inzittenden weten uit te water geraakte auto te komen Maaskade Rotterdam

donderdag 10 juli 2014 08:49


Rotterdam – Een auto is gisteren door nog onbekende oorzaak vanaf de Maaskade het water ingereden.  De brandweer rukte in grote getale uit om de slachtoffers een helpende hand te bieden. Bij aankomst bleken alle inzittenden het voertuig al veilig te hebben verlaten.

De brandweer hoefde dan ook verder niet in actie te komen. De inzittenden zijn gecontroleerd door ambulancemedewerkers. Naast een nat pak hielden ze er niets aan over. Het voertuig zal later worden geborgen. De auto bleef liggen onder een bunkerschip.

Foto : Twitter Mat Soares Wijkgent

waterongeval-maaskade

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Inzittenden weten uit te water geraakte auto te komen Maaskade Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam – Een auto is gisteren door nog onbekende oorzaak vanaf de Maaskade het water ingereden.  De brandweer rukte in grote getale uit om de slachtoffers een helpende hand te bieden. Bij aankomst bleken alle inzittenden het voertuig al veilig te hebben verlaten.

De brandweer hoefde dan ook verder niet in actie te komen. De inzittenden zijn gecontroleerd door ambulancemedewerkers. Naast een nat pak hielden ze er niets aan over. Het voertuig zal later worden geborgen. De auto bleef liggen onder een bunkerschip.

Foto : Twitter Mat Soares Wijkgent

waterongeval-maaskade

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!