woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Meerdere schoten gelost op straat Spanjaardstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft donderdagavond een onderzoek ingesteld na een schietincident in de Spanjaardstraat. dit ter hoogte van de 2e Schansstraat. Nadat buurtbewoners meerdere schoten hoorden werd de politie ingelicht, deze kwamen vervolgens met spoed ter plaatse en troffen meerdere kogelhulzen aan.

Agenten vormden een plaats delict, ook werd uitgezocht wie mogelijk de schoten heeft gelost. Diverse goederen die in de omgeving van het schietincident lagen zijn in beslag genomen. Tijdens het onderzoek kwam een woning aan de Schans in beeld, een geplande instap werd afgebroken, de schutter is vooralsnog niet aangehouden.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -