Meerdere schoten gelost op straat Spanjaardstraat Rotterdam

donderdag 10 juli 2014 19:13

Rotterdam – De politie heeft donderdagavond een onderzoek ingesteld na een schietincident in de Spanjaardstraat. dit ter hoogte van de 2e Schansstraat. Nadat buurtbewoners meerdere schoten hoorden werd de politie ingelicht, deze kwamen vervolgens met spoed ter plaatse en troffen meerdere kogelhulzen aan.

Agenten vormden een plaats delict, ook werd uitgezocht wie mogelijk de schoten heeft gelost. Diverse goederen die in de omgeving van het schietincident lagen zijn in beslag genomen. Tijdens het onderzoek kwam een woning aan de Schans in beeld, een geplande instap werd afgebroken, de schutter is vooralsnog niet aangehouden.

 

0 reacties

Meerdere schoten gelost op straat Spanjaardstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft donderdagavond een onderzoek ingesteld na een schietincident in de Spanjaardstraat. dit ter hoogte van de 2e Schansstraat. Nadat buurtbewoners meerdere schoten hoorden werd de politie ingelicht, deze kwamen vervolgens met spoed ter plaatse en troffen meerdere kogelhulzen aan.

Agenten vormden een plaats delict, ook werd uitgezocht wie mogelijk de schoten heeft gelost. Diverse goederen die in de omgeving van het schietincident lagen zijn in beslag genomen. Tijdens het onderzoek kwam een woning aan de Schans in beeld, een geplande instap werd afgebroken, de schutter is vooralsnog niet aangehouden.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!