zondag, januari 16, 2022
5.6 C
Rotterdam
zondag 16 januari 2022

Belgen met motor gepakt met 200km/u op A16 Hendrik-Ido-Ambacht

- advertentie -

 

Hendrik-Ido-Ambacht – Twee Belgen hebben donderdagavond moeten bekopen met een flink stuk reizen zonder vervoersmiddel naar België. Bij Prinsenbeek zagen agenten de motorrijder en zijn passagier rijden waarop ze direct een achtervolging startten. Dit ging echter zo hard dat zelfs de agenten de motor niet konden bijhouden. Bij de afrit Hendrik-Ido-Ambacht verliet de bestuurder de snelweg waarop de achtervolging weer verderging door Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht.

Op een industrieterrein kozen ze eieren voor hun geld en stopten de motor. Daar werden de twee aangehouden en de motor in beslag genomen. De officier van justitie zal uitspraak doen in de strafeis. De bestuurder raakte in ieder geval zijn rijbewijs kwijt.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,117VolgersVolg
- advertentie -