Belgen met motor gepakt met 200km/u op A16 Hendrik-Ido-Ambacht

Date:

Share post:

 

Hendrik-Ido-Ambacht – Twee Belgen hebben donderdagavond moeten bekopen met een flink stuk reizen zonder vervoersmiddel naar België. Bij Prinsenbeek zagen agenten de motorrijder en zijn passagier rijden waarop ze direct een achtervolging startten. Dit ging echter zo hard dat zelfs de agenten de motor niet konden bijhouden. Bij de afrit Hendrik-Ido-Ambacht verliet de bestuurder de snelweg waarop de achtervolging weer verderging door Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht.

Op een industrieterrein kozen ze eieren voor hun geld en stopten de motor. Daar werden de twee aangehouden en de motor in beslag genomen. De officier van justitie zal uitspraak doen in de strafeis. De bestuurder raakte in ieder geval zijn rijbewijs kwijt.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd