woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Boontje komt om zijn loontje bij scooterdiefstal Zuiderpark Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een 27-jarige verdachte man uit Rotterdam heeft donderdagavond dubbel pech gehad. Een man op een scooter werd omstreeks tien uur bij het Zuiderpark aangesproken, en mishandelden hem waarop ze zijn scooter wilden stelen. Het slachtoffer kon zich losrukken en ging ervandoor. Even verderop waarschuwde hij de politie en meldde hen dat de daders op een andere scooter waren gevlucht. Agenten die in de buurt zaten waren snel ter plaatse en gingen op zoek naar de verdachten.

Agenten konden hen snel traceren en wilden hen aanhouden. Op de Carnisselaan ging het duo onderuit met de scooter, waarop zij direct ingerekend konden worden. Nadat hij het haasje bleek te zijn voor zijn daad bleek ook zijn enkel gebroken te zijn. Hij is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De twee een 27-jarige Rotterdammer en een man afkomstig uit Rozenburg zijn aangehouden. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan en raakte lichtgewond bij de beroving.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -