Grootschalige controle levert goede vangsten op Rotterdam The Hague Airport

vrijdag 11 juli 2014 20:00


Rotterdam – De koninklijke Marechaussee, de Belastingdienst en Justitie hebben op Rotterdam The Hague Airport een grootschalige controle gehouden.  Deze controle was succesvol want bij het controleren van de reizigers en bezoekers van het vliegveld terrein werden er 18 messen en een ploerentendoder in beslag genomen.

De belastingdienst legde op vier voertuigen beslag. Ook werd er 9000 euro belastingschuld betaald door de forenzen. In totaal werden er 70 auto’s en 84 personen gecontroleerd. De hulpdiensten mogen spreken van een succesvolle actie.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Grootschalige controle levert goede vangsten op Rotterdam The Hague Airport
Schrijver:

 

 


Rotterdam – De koninklijke Marechaussee, de Belastingdienst en Justitie hebben op Rotterdam The Hague Airport een grootschalige controle gehouden.  Deze controle was succesvol want bij het controleren van de reizigers en bezoekers van het vliegveld terrein werden er 18 messen en een ploerentendoder in beslag genomen.

De belastingdienst legde op vier voertuigen beslag. Ook werd er 9000 euro belastingschuld betaald door de forenzen. In totaal werden er 70 auto’s en 84 personen gecontroleerd. De hulpdiensten mogen spreken van een succesvolle actie.

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!