woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Grootschalige controle levert goede vangsten op Rotterdam The Hague Airport

- advertentie -


Rotterdam – De koninklijke Marechaussee, de Belastingdienst en Justitie hebben op Rotterdam The Hague Airport een grootschalige controle gehouden.  Deze controle was succesvol want bij het controleren van de reizigers en bezoekers van het vliegveld terrein werden er 18 messen en een ploerentendoder in beslag genomen.

De belastingdienst legde op vier voertuigen beslag. Ook werd er 9000 euro belastingschuld betaald door de forenzen. In totaal werden er 70 auto’s en 84 personen gecontroleerd. De hulpdiensten mogen spreken van een succesvolle actie.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -