Inzittende auto lossen schoten op ander voertuig Westzeedijk Rotterdam

vrijdag 11 juli 2014 19:38


Rotterdam – De politie is op zoek naar een verdachte van een schietpartij. Een 26-jarige automobilist reed in zijn voertuig in de richting van de s’-Gravendijkwal toen hij op de Westzeedijk met het Vasteland werd beschoten vanuit een andere auto. Een kogel sloeg in in de auto maar raakte de bestuurder niet.

Zijn passagier raakte eveneens niet gewond. De schutter scheurde er na het gemiste schot vandoor. De politie heeft sporen veiliggesteld. Bent u getuige of heeft u iets gezien? Neem dan contact op met de politie.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Inzittende auto lossen schoten op ander voertuig Westzeedijk Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam – De politie is op zoek naar een verdachte van een schietpartij. Een 26-jarige automobilist reed in zijn voertuig in de richting van de s’-Gravendijkwal toen hij op de Westzeedijk met het Vasteland werd beschoten vanuit een andere auto. Een kogel sloeg in in de auto maar raakte de bestuurder niet.

Zijn passagier raakte eveneens niet gewond. De schutter scheurde er na het gemiste schot vandoor. De politie heeft sporen veiliggesteld. Bent u getuige of heeft u iets gezien? Neem dan contact op met de politie.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!