Aanhouding op verdenking betrokkenheid dood 57-jarige Arjun Autar Putselaan Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Vrijdagochtend heeft de politie een 18-jarige man uit Rotterdam aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van de 57-jarige Arjun Autar. Op dinsdagochtend 10 juni werd het stoffelijk overschot van de Rotterdammer aangetroffen na een brand in zijn woning an de Putselaan.

Tijdens het onderzoek werd duidelijk dat er sprake is geweest van een misdrijf. Na het misdrijf is er direct een groot onderzoek opgestart, hier werken op dit moment 20 rechercheurs aan. De rechercheurs hebben gesproken met veel mensen uit de omgeving van het slachtoffer, mede hierdoor werd vrijdagochtend de 18-jarige verdachte aangehouden.

De verdachte zit op dit moment nog vast en wordt verhoord, het onderzoek is in volle gang.

Zie ook : Dode (56) na woningbrand Putselaan Rotterdam

Foto : Jeffrey Jacobs

IMG_1049gp

- Advertisement -

Gerelateerd