Automobilist rijdt zichzelf muurvast na negeren afzetting Mertensstraat Rotterdam

zaterdag 12 juli 2014 17:01

Rotterdam – Zaterdagmiddag heeft een automobilist zich in de Mertensstraat muurvast gereden nadat hij een wegafzetting negeerde. In de Mertensstraat wordt op dit moment gewerkt aan het vervangen van het riool en de bestrating, mede hierdoor is de weg afgezet, vooralsnog negeerde de automobilist de wegafzettingen met het gevolg dat hij zich muurvast reed in het zand. Medewerkers van de ANWB kwamen ter plaatse om de bolide uit het zand te trekken, omdat dit niet lukte is een bergingsbedrijf ter plaatse gekomen om het voertuig uit het zand te trekken.

Nadat de berger het voertuig het zand heeft getrokken kon de automobilist die ondertussen iets te eten had gehaald zijn weg vervolgen. De rekening van de inzet van de ANWB én van het bergingsbedrijf zullen in kosten worden gebracht bij de automobilist. De werklieden die in de Mertensstraat de werkzaamheden uitvoeren zullen maandag eerst het zand weer glad moeten strijken voordat zij kunnen beginnen met het aanleggen van de bestrating.

Foto’s : Joëy Heijstek

20140712_163904 20140712_164129 20140712_164822

 

2 Reacties

  1. Bob

    Typisch, geen Fiat Panda van een oud baasje die ’t allemaal niet meer begreep maar een BMW met dikke velgen van zo’n asociale ……… die denk dat hij boven alles en iedereen staat.

  2. Leonard Scheerhoorn

    Eerst betalen en dan pas lostrekken! Nu moet men maar afwachten of die automobilist ooit nog zal gaan betalen……..

Automobilist rijdt zichzelf muurvast na negeren afzetting Mertensstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Zaterdagmiddag heeft een automobilist zich in de Mertensstraat muurvast gereden nadat hij een wegafzetting negeerde. In de Mertensstraat wordt op dit moment gewerkt aan het vervangen van het riool en de bestrating, mede hierdoor is de weg afgezet, vooralsnog negeerde de automobilist de wegafzettingen met het gevolg dat hij zich muurvast reed in het zand. Medewerkers van de ANWB kwamen ter plaatse om de bolide uit het zand te trekken, omdat dit niet lukte is een bergingsbedrijf ter plaatse gekomen om het voertuig uit het zand te trekken.

Nadat de berger het voertuig het zand heeft getrokken kon de automobilist die ondertussen iets te eten had gehaald zijn weg vervolgen. De rekening van de inzet van de ANWB én van het bergingsbedrijf zullen in kosten worden gebracht bij de automobilist. De werklieden die in de Mertensstraat de werkzaamheden uitvoeren zullen maandag eerst het zand weer glad moeten strijken voordat zij kunnen beginnen met het aanleggen van de bestrating.

Foto’s : Joëy Heijstek

20140712_163904 20140712_164129 20140712_164822

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!