woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Automobilist rijdt zichzelf muurvast na negeren afzetting Mertensstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Zaterdagmiddag heeft een automobilist zich in de Mertensstraat muurvast gereden nadat hij een wegafzetting negeerde. In de Mertensstraat wordt op dit moment gewerkt aan het vervangen van het riool en de bestrating, mede hierdoor is de weg afgezet, vooralsnog negeerde de automobilist de wegafzettingen met het gevolg dat hij zich muurvast reed in het zand. Medewerkers van de ANWB kwamen ter plaatse om de bolide uit het zand te trekken, omdat dit niet lukte is een bergingsbedrijf ter plaatse gekomen om het voertuig uit het zand te trekken.

Nadat de berger het voertuig het zand heeft getrokken kon de automobilist die ondertussen iets te eten had gehaald zijn weg vervolgen. De rekening van de inzet van de ANWB én van het bergingsbedrijf zullen in kosten worden gebracht bij de automobilist. De werklieden die in de Mertensstraat de werkzaamheden uitvoeren zullen maandag eerst het zand weer glad moeten strijken voordat zij kunnen beginnen met het aanleggen van de bestrating.

Foto’s : Joëy Heijstek

20140712_163904 20140712_164129 20140712_164822

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -

2 REACTIES

  1. Typisch, geen Fiat Panda van een oud baasje die ’t allemaal niet meer begreep maar een BMW met dikke velgen van zo’n asociale ……… die denk dat hij boven alles en iedereen staat.

Comments are closed.

- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -