woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Dode na ernstig ongeval N830 Haaften

- advertentie -


Haaften – Bij een ernstig ongeval op de N830 Graaf Reinaldweg is rond zes uur iemand om het leven gekomen. Volgens ooggetuigen raakte de auto door een nog onbekende reden van de weg en klapte daarna op een boom. In het voertuig zaten vier inzittenden die zwaar gewond raakten. De brandweer kwam ter plaatse om de slachtoffers uit hun benarde postitie te bevrijden

Het Mobiel Medisch Team kwam ter plaatse om ambulancepersoneel te assisteren. Alle vier de inzittenden werden zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Één van hen kwam te overlijden door het ongeval. De identiteit van de slachtoffers is nog niet bekend gemaakt. Volgens omstanders zouden de inzittenden uit het dorp Herwijnen komen. De weg is in beide richtingen afgesloten voor sporenonderzoek

Foto : Twitter Politie Teamchef Geldermalsen

dode-haaften-teamchefgeldermalsen

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -