Dode na ernstig ongeval N830 Haaften

zaterdag 12 juli 2014 18:24


Haaften – Bij een ernstig ongeval op de N830 Graaf Reinaldweg is rond zes uur iemand om het leven gekomen. Volgens ooggetuigen raakte de auto door een nog onbekende reden van de weg en klapte daarna op een boom. In het voertuig zaten vier inzittenden die zwaar gewond raakten. De brandweer kwam ter plaatse om de slachtoffers uit hun benarde postitie te bevrijden

Het Mobiel Medisch Team kwam ter plaatse om ambulancepersoneel te assisteren. Alle vier de inzittenden werden zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Één van hen kwam te overlijden door het ongeval. De identiteit van de slachtoffers is nog niet bekend gemaakt. Volgens omstanders zouden de inzittenden uit het dorp Herwijnen komen. De weg is in beide richtingen afgesloten voor sporenonderzoek

Foto : Twitter Politie Teamchef Geldermalsen

dode-haaften-teamchefgeldermalsen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dode na ernstig ongeval N830 Haaften
Schrijver:

 

 


Haaften – Bij een ernstig ongeval op de N830 Graaf Reinaldweg is rond zes uur iemand om het leven gekomen. Volgens ooggetuigen raakte de auto door een nog onbekende reden van de weg en klapte daarna op een boom. In het voertuig zaten vier inzittenden die zwaar gewond raakten. De brandweer kwam ter plaatse om de slachtoffers uit hun benarde postitie te bevrijden

Het Mobiel Medisch Team kwam ter plaatse om ambulancepersoneel te assisteren. Alle vier de inzittenden werden zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Één van hen kwam te overlijden door het ongeval. De identiteit van de slachtoffers is nog niet bekend gemaakt. Volgens omstanders zouden de inzittenden uit het dorp Herwijnen komen. De weg is in beide richtingen afgesloten voor sporenonderzoek

Foto : Twitter Politie Teamchef Geldermalsen

dode-haaften-teamchefgeldermalsen

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!