Kinderfeestje Schollebos eindigt met drie gewonden Bermweg Capelle aan den IJssel [VIDEO]

Date:

Share post:


Capelle aan den IJssel – Op zaterdag 12 juli heeft er in een speeltuin aan de Bermweg in Capelle aan den IJssel een ongeval plaatsgevonden. Drie kinderen raakte tijdens een kinderfeestje  gewond, de situatie leek dusdanig ernstig dat een Mobiel Medisch Team per traumahelikopter ter plaatse kwam. Daarnaast kwamen er een drietal ambulances ter plaatse.

De kinderen wilden met zijn allen een groepsfoto maken voor een kinderfeestje. Door een nog onbekende oorzaak brak een leuning van het klimrek waarop drie kinderen 2,5 meter naar beneden vielen.

Twee van de kinderen werden met nog onbekende maar lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.De ander kon ter plaatse worden behandeld de ouders zijn inmiddels ingelicht. De gemeente is ter plaatse gekomen om maatregelen te nemen voor het kapotte speeltoestel. Een eerste onderzoek heeft uitgewezen dat de constructie van het klimtoestel in orde leek. Uit voorzorg is de andere balk wel verwijderd.

De twee kinderen die in het ziekenhuis

Foto’s : Jeffrey Jacobs Video : Wendy van Viegen

IMG_0063 IMG_0066 IMG_0067 IMG_0078 IMG_0080 IMG_0082 IMG_0085

- Advertisement -

Gerelateerd