Man zonder rijbewijs onder invloed aangehouden in Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel –  Op de Botter in Capelle herkenden handhavers in de nacht van vrijdag op zaterdag een man waarvan zij wisten dat de man niet in het bezit is van een geldig rijbewijs. De man hield zich op dat moment op bij een auto en het leek erop dat de man zou gaan rijden. De handhavers zagen dat de man op dat moment ook alcoholhoudende drank nuttigde.

De handhavers hielden de man in de gaten en de politie was inmiddels geïnformeerd. Even later zagen de handhavers de man in de auto stappen en dat hij weg reed. De handhavers gaven dit direct door aan een eenheid van de politie die inmiddels in de omgeving aanwezig was. De handhavers reden achter het betrokken voertuig aan en gaven de rijroute door aan de politie waarna het voertuig door de politie tot stoppen gedwongen kon worden op de Couwenhoekseweg.

Bij de controle bleek de man inderdaad geen geldig rijbewijs te hebben. Ook bleek de man onder invloed te verkeren. De man is vervolgens aangehouden terzake rijden onder invloed. Op het politiebureau is proces-verbaal opgemaakt voor beide overtredingen. Politie en Handhaving werken samen. Dat draagt bij aan effectief toezicht en het verhogen van de veiligheid en leefbaarheid.

Foto : Handhaving Capelle aan den IJssel

foto

- Advertisement -

Gerelateerd